Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatları ile başlayan Uzunbey Mezarlığı Peyzaj çalışmalarında sona gelindi. İlçede ki mezarlık düzenlemeleri ile tek tek ilgilenen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor. 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Uzunbey Mezarlığı Peyzaj çalışmalarında sona gelindi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kocaman, yetkililerden bilgi aldı.

ARA YOLLAR TAMAMLANIYOR

Belediye ekipleri tarafından Uzunbey Mezarlığı çevre düzenlemeleri tamamlanması sonrasında toprak tesviyesi işlemleri tamamlandı. Ekipler kabirler arasında beton ara yolların yapımına ve genel düzenlemelerine devam ediyor.

MELEKSUYU SOSYAL TESİS ÇEVRESİ HAZIR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hizmete hazır hale getirilen Meleksuyu Sosyal Tesisleri’nde ki çevre düzenlemesini de tamamladı. Tesis çevresinde belediye ekipleri tarafından kamelya, çocuk oyun grubu, spor aletlerinin montajları ve genel peyzaj çalışmaları titizlikle tamamlanarak hazır hale getirildi.

TEMİZ VE DÜZENLİ KABRİSTANLAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Her nefis ölümü tadacaktır. Mezarlıklarımız da bizim kültürümüzde çok değerli ve önemlidir. Mezarlık düzenlemelerimizi kısa sürede tüm mahallelerimizde tamamlayacağız. Kabristanlarımızı yapacağımız düzenleme ile temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.