Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sosyal medya üzerinden çağrıda bulunduğu gençlerle yapımı yeni tamamlanan Kartepe Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda birlikte kulaç attı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sosyal medya hesabından Köseköy Mahallesi Terzi Gölü Caddesi üzerinde Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmek isteyen gençlerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Kocaman’a AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’da eşlik etti.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Yüzme öncesinde yüzme hocaları tarafından ısınma hareketleri yaptırıldı. Covid-19 tedbirlerine dikkat edilerek gerçekleşen etkinlikte gençlerle eğlenerek spor yaptı. Gençlerin havuz keyfine Belediye Başkanı Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz ile birlikte katıldı.

KOCAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Geleceğimiz olan gençlerle biraz eğlendik. Kıymetli evlatlarımızın gözlerinden ışıltı, yüzlerinden tebessüm, yüreklerinden umut eksik olmasın. Biz büyük bir aileyiz… eğlenmek, spor yapmak gençlerimizin hakkı. Kartepe gençliğine bu önemli tesisi kazandırarak armağan eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, şahsım ve tüm Kartepe halkı adına teşekkür ediyorum. Her zaman kardeşlerimizin yanındayız” açıklamasında bulundu.

DAHA ÇOK SEVDİK

Başkan Kocaman ile keyifli, eğlenceli bir saat geçiren gençler mutluluklarını ifade ederken, “Mustafa Başkan iyi birine benziyordu ama yakından tanıyınca daha çok sevdik. Samimiyeti, enerjisi, gençliğe bakış açısı bizleri çok etkiledi ve mutlu etti. Bizim eğlencemize ortak olması ve bizlere bu imkanı sağlaması harikaydı. Hafızalarımızda unutulmaz bir anı olarak yerini aldı. İyi ki varsın, Mustafa Başkan” dediler.

94 KİŞİLİK TRİBÜN

Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Köseköy Mahallesi’nde toplam 3 bin 370 metrekare alana inşa edildi. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümlerden oluşuyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.