Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Liseler Komisyonu ve Ortaokullar Komisyonu yeni dönemde yeni etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ettiriyor.

Pandemi dolayısıyla etkinliklerine çevrimiçi – dijital ortamlarda devam eden Anadolu Gençlik Derneği, yeni döneme yeni etkinliklerle girdi. AGD Liseler Komisyonu ve Ortaokullar Komisyonu, güncel etkinlik programı ile gençleri bu zorlu dönemde dahi yalnız bırakmayarak sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde etkinliklere katılmalarını sağlıyor.

Pandemi sürecinde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürme gayretinde olan Anadolu Gençlik Derneği, yeni dönemle birlikte projelerine tam zamanlı olarak devam ediyor. Özellikle salgın karşısında hijyen ve sosyal mesafe kurallarına özen gösteren dernek üyeleri, çalışmalarında bu hususa da dikkat çekiyor.

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanda, dahil olabilecekleri birçok etkinlik ve organizasyon planlayan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu ve Ortaokullar Komisyonu, yaşanan zor zamanlarda dahi gençlerin bu tür etkinliklerden mahrum kalmaması gerektiğini ve tüm imkanların sağlanması için çalıştıklarını dile getirdi.

“MAHALLEDE NELER OLUYOR?”

Türkiye’nin 81 ilinde Lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile gençler bir araya geliyor.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilecek etkinliklerde; Açık Hava Sineması, Sokak Futbolu, Sokak Basketbolu, Çöp Toplama Etkinliği, Hayvanları Besleme Etkinliği, Bahçe Düzenlemesi Etkinliği, Kitap Okuma Etkinliği ve Bisiklet Turları gibi birçok etkinlik ile gençler sokakta, sitede ve mahallelerde, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak etkinliklerde bir araya gelecekler.

Her yıl binlerce gence hitap eden çalışmalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni etkinlikleriyle de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarında tüm katılımcıların dahil olabileceği bir atmosfer oluşturmaya özen gösteren AGD, her şartta çalışmalarını sürdürmeyi ve gençlere ulaşmayı amaçlıyor.

“ÇAT KAPI” ETKİNLİĞİ”

Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde Ortaokul öğrencilerinin velileriyle irtibatlı bir şekilde ziyaretler düzenleniyor.

AGD Ortaokul Komisyonunun, “Çat Kapı” adını verdiği ziyaretlerde ortaokul öğrencilerinin velileriyle irtibatlı bir şekilde ortaokul öğrencilerine ziyaretler yapılıyor. Ziyaretler ile pandemi sürecinin yol açtığı sosyal ve psikolojik etkilerden öğrencilerin en az etkili ile süreci atlatılması adına Kaşif Önderleri tarafından öğrencilere danışmanlık yapılıyor.

Ortaokul öğrencileri ve veliler ile hemhal olunarak var ise pandemi sürecinden dolayı yaşadıkları sorunlarının giderilmesinde aktif rol oynanacak şekilde çalışmalar yapılıyor.

Ayrıca ziyaretlerde ortaokul öğrencileri ve velilerine hijyen paketi ve çeşitli hediyelerin dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Anadolu Gençlik Derneği’nin tüm şubelerinde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında detaylı bilgi için; agd.org.tr adresini ziyaret edebilir, Anadolu Gençlik Derneği’nin resmi sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirsiniz.

Kocaeli için irtibat numaraları:

0 (542) 899 49 79

0 (532) 655 26 44

0 (262) 321 50 46

 

Kemal Halıcı

Anadolu Gençlik Derneği

Kocaeli Şube Başkanı

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.