Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada gerekli tedbirler alınarak Mesleki ve Teknik Liselerin yüz yüze eğitime başlayacağını duyurmuştu.

Kale Okulları Sakarya’da bulunan Biyomedikal , Elektrik ve Elektronik , İnşaat Liselerinde; İstanbul’da bulunan Tasarım ve İnşaat Liselerinde; Kocaeli’de bulunan Sağlık Liselerinde yüz yüze eğitime hazır.

Kale Okulları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamalarından sonra Covid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalara hız kesmeden başladı.

Her koridorun başında, ortasında ve sonunda olmak üzere öğrencilerin kolay bir şekilde erişebilecekleri dezenfektanlar yerleştirildi. Gerek okula girişler ve çıkışlar olsun gerek servislere binerken gerekse de teneffüs zamanında koridorlarda nöbet tutan öğretmenlerLE sosyal mesafeye azami önem gösteriliyor.

Öğrencilere Covid-19 kapsamında nasıl davranması gerektiği konusunda gerekli eğitimler ve talimatlar düzenli bir şekil hatırlatılıyor. Okulun yemekhanesi, teknik laboratuvarları, lavaboları ve sınıfları her gün temizlik görevlilerimiz tarafından Covid-19 tedbir kapsamında gereken önemi vererek temizliği yapılıyor.

Böylece Kale Okulları öğrencilere, online eğitimde olduğu gibi yüz yüze eğitimde de en iyi eğitimi vermek için okulun bütün personeli işbirliği içinde beraber hareket ediyorlar.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.