Paylaş

İnsani Değerler Birliği (İDEBİR) Başkanı Kenan Seyrek, yavru vatan Kıbrıs’ta gerçekleşen Cumhuraşkanlığı seçimlerinde Kazanan isim olana Ersin Tatar’a duygusal tebrik maili yollayarak hayırlı olsun ziyareti için randevu istedi.

İnsani Değerler Birliği (İDEBİR) Başkanı Kenan Seyrek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar’ın  kişisel mail’ine duygu dolu bir sözler içeren mesaj gönderdi.Başkan Seyrek gönderdiği mailde Tatar’dan  randevu istedi.Başkan Seyrek,  Tatar’a göndermiş olduğu mailde “Eğer uygun görür ve randevu verir iseniz gönlümüze muhabbet yüzümüze tebessum getıren bu neticeyi alan sizi ve şahsınızda Kıbrıs halkını tebrik etmek için gelmek isteriz”.ifadelerini kullandı.

İşte Başkan Kenan Seyrek’in duygual maili

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ERSİN TATAR BEY

 Sizin başarınız bizim başarımızdır. Tarihimize,ecdadımıza ve geleceğimize sahip cıkan  ve yarınlara daha umutlu bakmamıza sebep olan bu başarınızdan ve seçilmenizden dolayı sağduyu sahibi tüm Türkler adına sizi yürekten tebrik ediyoruz.  Yavru vatanımız dediğimiz Kıbrısımız sanki başka ellerde büyümüş ve bizi tanımaz ve bizde onu tanımakta zorluk ceker idik. Umudumuz sizdiniz,duamız sizin ile idi. Rabbimize hamd olsun yar ile yaren birbirine kavuştu. Gönlümüz Kıbrıstan gelen haber ile muştulandı. Gözümüz sevinç gözyaşları ile ıslandı. Bu netice Kıbrıs halkının da uyanışına ve özüne dönüşüne vesile olsun. Rabim yar ve yardımcınız olsun.

Bizler Kocaeli merkezli İDEBİR Derneği üyeleriyiz. Eğer uygun görür ve randevu verir iseniz gönlümüze muhabbet yüzümüze tebessum getıren bu neticeyi alan sizi ve şahsınızda Kıbrıs halkını tebrik etmek için gelmek isteriz. Bu anlamda en kısa sürede mümkün ise sizin ile hasbehal etmek ve başarınzdan dolayı tarihe düşülecek not da bizimde imzamız olmasını temenni ederiz. Size Kocaeli halkımızın hürmet ve selamlarını iletir. saygılarımızı arz ederiz.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.