Paylaş

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ve İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl’ı ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Tavşantepe mahalle Muhtarı İbrahim Efe ile İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Veliahmet mahalle Muhtarı Kadir Kızıl’ı ziyaret etti. Başkan Güney’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Yeşildal ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Muhtarları özel günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Av.Ali Güney, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza özel önem göstermesi sayesinde, muhtarlarımız her zamankinden daha önemli bir temsiliyete kavuşmuştur” dedi.

‘MUHTAR HİZMET MASASINI BİZ KURDUK ‘

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, gerçekleştirdiği ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Güney yaptığı açıklamalarında, “ Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtarlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Önceki dönem Türkiye’ye rol model olan Muhtar Hizmet masasını biz kurduk. Bu sayede İzmit’te görev yapan tüm muhtarlarımız hizmet alma noktasında hiç sorun yaşamadan vazifelerini yerine getirebiliyordu. Bu proje daha sonra tüm Türkiye’de kullanılmaya başlandı. Her anlamda Muhtarlarımıza verdiğimiz değeri kalıcı hale getirdik. Muhtarlarımıza ile aramızda olan ilişkilerimizi onlara olan saygımızı gösteriş olsun diye değil! Samimiyetimiz ile gönül bağımız ile kurduk. Muhtarlarımıza olan muhabbetimiz gönüldendir.

HEM SEVİNÇTE HEM HÜZÜNDE YANIMIZDALAR.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Tavşantepe mahalle muhtarı İbrahim Efe ve İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Veliahmet mahalle Muhtarı Kadir Kızıl Başkan Güney ve beraberindeki ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.