Paylaş

 

CHP Kocaeli STK ile İlişkiler ve Örgütlenme Komisyonu , Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası’nı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile İlişkiler ve Örgütlenme Komisyonu üyeleri yürüttükleri çalışmalar kapsamında önceki gün Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası’nı ziyaret etti. CHP Kocaeli Meslek Odaları ve STK’ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Solakoğlu, CHP Kocaeli İl STK ile İlişkiler ve Örgütlenme Komisyonu üyeleri Muammer Hakkı Ersöz, Abdullah Başkan ve Hayri Burnaz, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetimi ile bir araya geldi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ VE ORTAK ÇÖZÜM

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ve yönetiminin ilettiği sorun ve önerileri dinleyen komisyon üyeleri, çözüm noktasında yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Meslek odalarının çalışmaları konusunda CHP’nin oluşturduğu çözüm önerilerini de paylaşan komisyon üyeleri, yerelde alınacak plan adımları ile ilgili olarak oda yönetimini bilgilendirdi.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.