Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi Hüseyin Efe ve Hamit Turan Caddeleri üzerinde kurulan Salı Pazarı’nda hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Kocaman, pazarcı esnafı ve hemşehrileriyle sohbet ederken istek ve talepleri dinledi.

KOCAMAN ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Covid-19 süreci ile başlayan yeni normal düzende Pazar yerleri Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle kontrol edilerek hizmet vermesi sağlanıyor. Pandemi sürecini yakından takip eden Belediye Başkanı Kocaman, Kartepe’nin en geniş pazarlarından olan Salı Pazarı’nda esnaflarla sohbet ederken Covid-19 tedbirlerine uyup, uyulmadığını kontrol etti.

BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Belediye Başkanı Kocaman’a belediye meclis üyeleri de eşlik ederek Kartepeli hemşehleriyle sohbet etti. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kocaman “Hemşehrilerimizle her zaman bir araya geliyoruz. İstek ve talepleri dinleyerek yatırımlarımıza yön veriyoruz. Turizm ilçesi olan Kartepemiz hemşehrilerimizin destekleri ile daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.