Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Covid-19 sebebiyle yayımlanan son genelgeye ve kısıtlamalara uygun olarak devam eden cemiyetlerde hemşerilerini yalnız bırakmıyor ve en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

VESİLE İLE GÖKHAN EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Fedai Yazıcı’nın yeğeni Vesile Aydın ile Gökhan Akşit’in Hasan Yılmaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle nikahlarını kıydı. Genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar dileğiyle hediyesini verdi.

HURİYE İLE MEHMET DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personellerinden Nurettin Çolak’ın kızı Huriye Nur Çolak ile Mehmet Ali Kuş’un Ataevler Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine katıldı. Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

MUAMMER İLE FATMA ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Muammer Şebelek ile Fatma Saygın’ın Salon Liza’da düzenlenen düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

ZEHRA İLE SEÇKİN EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Suadiye Mahallesi sakinlerinden Zehra Kerman ile Seçkin Yaran’ın Hasan Yılmaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine katıldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.