Paylaş

 

İzmit Belediyesi, Serdar Mahallesi’nin uzun zamandır onarılmayan sokaklarına asfalt döşemeye devam ederken, sıradaki durağı Nurettin Paşa Sokak oldu

Uzun yıllardır bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilmeyen Serdar Mahallesi’ne İzmit Belediyesi el attı. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Sokak’a uzunluğu 900 metre olmak üzere yaklaşık 650 ton asfalt dökerek yama çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda İnce Sokak ve Güney Sokak’ın asfalt çalışmasını bitiren ekipler, Nurettin Paşa Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt yama ile Serdar Mahallesi’ni boydan boya yenilemeye devam ediyor.

MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR

Serdar Mahallesi sakinlerinin ihtiyacı olan yolların onarımı hakkında çalışmaları hızla gerçekleştiren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama sonrası mahallelilerden uzun yıllardır bakılmayan yolları için teşekkürleri aldı. Ekipler, Serdar Mahallesi’ndeki diğer sokaklarında onarım çalışmasını gerçekleştireceklerini belirterek, yolların mahalleliler için daha kullanışlı ve güvenli olması adına çalışmalara devam ediyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.