Paylaş

“Macron Dünyanın Yeni Firevunudur…”

“Millet rafta boykot etmez, edemez… “

İnsani değerler birliği (İDEBİR) başkanı Kenan Seyrek, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’nun, İslam peygamberi Hz. Muhammed’i konu ederek hakaret içeren karikatürleri ve buna göz yuman Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u sert dille eleştirdi.

Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron başta olmak üzere bu ülkedeki yetkililerin İslam karşıtı açıklamaları ve Hazreti Muhammed’e hakarete destek vermeleri İslam dünyasında tepkilere neden oldu. İnsani Değerler Birliği Başkanı Kenan Seyrek yaptığı açıklamasında; “Tüm Fransız menşeli mallar raflardan, satışlardan el çektirilmeli. Bu İslam düşmanı, aşağılık fikirli mahlûktan kurtulmak için Fransızların cebi titremelidir.”ifadelerini kullandı.

Başkan Seyrek’in o açıklaması;

Zihniyet aynı, akan salyalarda düşen kelimelerdeki zehir de aynı değişen tek şey kıyafetler ve takındıkları medeniyet şemsiyesi… Mısır da ben tanrıyım diyen, Tanrıyı oynayıp Hz. Musa’ya zulüm eden Firevun’dan Macron’a uzanan tek yok hak düşmanlığı, batıl aşıklığıdır.

Ayağa Kalkmamız İnancımızın Ve İnsanlığımızın Gereğidir

Özgürlük adı altında İslam’a ve onun Peygamberine hakaret eden, bunu da pervasızca dile getiren dilli şeytan micron görüntülü Macron’a ve onunla aynı düşük belli aşağılık fikirleri paylaşan leşdaşlarına dur demek bu milletinde, hangi inanç dünyasından olursa olsun sağduyulu olan her insanında asli görevidir.Çapsızlığını, başarısızlığını ve ezikliğini örtmek için Peygamberimize ve ona indirilen dine saldıran kudurmuş köpek Macron’a karşı Ebabil kuşu beklemekten vazgeçip ayağa kalkmamız inancımızın ve insanlığımızın gereğidir.

Macron Müslümanları galyana getirmek istiyor

Kendini lider zanneden çakmanın bozması aşağılık herifin Fransa da İslamiyet’i medeniyet ve özgürlük düşmanı, terör eylemcilerinin yuvalandığı yer ve onun Peygamberini de aşağılayarak en basit tabiri ile terör ile ilişkilendirmeye çalışması ve ona kahpe Fransız basının da çanak tutması ile yaşadığımız süreç hepinizce malumdur. Yaşadığımız şu dünya da imtihan için gönderildiğimizi ve kulluk ile mükellef olduğumuzu ve hakka uzanan eli sıkan değil o eli çok uzamadan kesen olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.Bu Macron şeytanın yapmaya çalıştığı şey Müslümanları galeyana getirip Fransa’da bakın bunlar nasıl terörist dedirttirmek ve insanlara karşı kahpece Nazi avı gibi ava çıkmak için mazeret üretmek.

Devlet aklı burada devreye girmeli

Bize düşen tıpkı Katar ve Kuveyt de olduğu gibi tüm Fransız mallarını boykot etmek.. Bunu da millete bırakmadan yapmak. Millet rafta boykot etmez, edemez… Devlet aklı burada devreye girmeli.. Tüm Fransız menşeli mallar raflardan, satışlardan el çektirilmeli. Bu İslam düşmanı, aşağılık fikirli mahlûktan kurtulmak için Fransızların cebi titremelidir. Yok, yürekleri titremesini beklersek, daha çok karikatürler ve hakaretler İslam dünyasının üzerinde dolaşır.Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu hainin ülkesinin mallarını boykot edin ve ettirin..

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.