Paylaş
Türk Ocakları İşgal altında ki topraklarda yaşayan Azerbaycanlı soydaşlarımıza yardım kampanyası düzenledi. Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir yaptığı açıklamada Türk Ocakları olarak düzenlediğimiz yardım kampanyalarımız ile Turan coğrafyamızın tamamına cömert TÜRK ELİ’ni uzatıyoruz, şimdi sıra CAN AZERBAYCAN’ DA DIR.
Kış ayının geldiğini Ermenistan Terör Devletinin İşgal ettiği Azerbaycan Topraklarına yaptığı füze, roket ve terör saldırılarında evleri hasar gören, hayatlarını kaybeden ve ekip biçemediği çalışamadığı için ekonomik yönden mağduriyet yaşayan soydaşlarımız olduğunu ve zor günlerinde manevi olduğu kadar madden de destek olmamız gerektiğini belirten Demir; yardım çağrısında bulundu. Türk Ocakları şube başkanı Demir yaptığı açıklamanın devamında elbette Azerbaycan Devletimiz güçlüdür, Elbette Tüm yaralarını kendileri sarabilir ancak!
İki Devlet Bir Millet olmak demek sadece selam göndererek dua göndererek sosyal medya da destek vererek olmaz, nasıl ki Milli mücadele yıllarımız başta olmak üzere her zor anımızda Azerbaycan Türk’ü soydaşlarımızın maddi ve manevi desteği var bu gün de biz samimiyetimizi cömertliğimizi göstereceğiz, ŞİMDİ SIRA BİZDE Hayırseverlerimizin bağışlayacağı paralar, Bakü Türk Ocağımız tarafından, bölgede yaşayan mağdur soydaşlarımıza ulaştırlacak diyerek bağış hesaplarını paylaştı.
YARDIM HESAPLARI
Ziraat Bankası Balgat Şubesi
Türk Ocakları Derneği Genel Merkezi Yardım Hesabı IBAN: (Türk lirası): TR64 0001 0013 95 34 27 75 04 50 33

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.