Paylaş

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük ilçesinin Selimiye ve Lütfiye köylerini AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve beraberindeki heyetle ziyaret etti. Gittiği her yerde Kocaelilerin büyük sevgisi ve ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, “Derdimiz memleket, sevdamız insanımızdır. Gücümüzü bize güvenen Kocaelili hemşehrilerimizden alıyoruz. Hizmet etmek için kentimizin her köşesine gidiyor, ulaşıyor ve gerekeni yapıyoruz” dedi.

“BİZİM YOLDAŞIMIZ MİLLETTİR”

Her fırsatta Kocaeli’nin köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, hemşerilerinin yoğun ilgisiyle de karşılaşıyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların hizmetler noktasında talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Biz insanımızı her vakit dinliyor ve dertleşiyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Hizmetkar olarak halkımıza da hizmet ediyoruz. Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüyecek, şehrimize ve köylerimize en güzel hizmeti yapmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“MÜNEVVER ANNEMİZİN DUASI BİZE YETER”

Köy ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini yerinde gören Başkan Büyükakın, en son Lütfiye köyünde tek başına yaşayan Münevver Kara’nın da evini  yerinde gördü. Yaşadığı sıkıntıların çözümü için gerekli adımların atılması talimatını veren Başkan Büyükakın, “Münevver annemizin duası bize yeter. Fedakârlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır. Onların sorunu bizim sorunumuzdur” ifadelerini sarf etti. Başkan Büyükakın’ın köylere gerçekleştirdiği ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.