Paylaş

CHP Kocaeli, İzmir’de felaketi yaşayan vatandaşların taleplerini dinlemek ve yaralarını sarabilmek için deprem bölgesini ziyaret etti

Türkiye’yi birbirine kenetleyen İzmir Depremi’nin yaralarını sarmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü deprem bölgesini ziyaret etti. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İzmir’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

TALEPLERİ HAYAT GEÇİRDİLER

CHP Kocaeli ilk olarak deprem sonrası afet koordinasyon merkezine dönüştürülen Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile görüşen CHP’li heyet bölgede karşılanması beklenen ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. CHP’li heyetin bir sonraki durağı İzmir Bayraklı’da deprem sonrasında sosyal yaşam alanı ve çadır kente dönüştürülen Şehit Hakan Ünal Parkı oldu. İzmit Belediyesi’nin bölgedeki ihtiyaçları karşılamak için kurmuş olduğu stantta belediye görevlilerinden, depremzedelerin ziyaret sırasında kendilerine ilettikleri taleplerin hemen hayata geçirilmesini sağladı.

BAŞKAN SOYER DESTEK BEKLİYOR

CHP Kocaeli, çadırkentteki görüşmelerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i ziyaret etti. Ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden Soyer, daha önce aynı acıyı yaşamış olan Kocaeli’nin desteğini her zaman hissettiklerini belirtti. Depremde yıkılan veya ağır hasar görmesi sebebi ile oturulmayacak 4 bin 18 ev olduğu bilgisini paylaşan Başkan Soyer, CHP Kocaeli aracılığıyla özellikle depremde evi yıkılan ya da evleri ağır hasar gören vatandaşlarımız için başlattıkları ‘Bir kira bir yuva’ kampanyası için destek beklediklerini duyurdu.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.