Paylaş

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) ve Beyrut Belediye Başkanı Sayın Mohamad Saadie, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti.

KARŞILIKLI OLARAK TECRÜBELERDEN İSTİFADE EDİYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer denetim Kurulu üyesi olduğu UCLG-MEWA ve Beyrut Belediye Başkanı Sayın Mohamad Saadie ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “UCLG-MEWA Teşkilatı sayesinde, belediyeler ve hatta milletler arasında irtibat ve yardımlaşma artıyor, karşılıklı olarak tecrübelerden istifade etme imkânı buluyoruz. Sayın Saadie nezdinde; Beyrut’ta yaşanan patlamanın bizleri de ziyadesiyle üzdüğünü ifade ederek, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Lübnan halkının ve kendisinin ülkemize duyduğu sevgiyi ve hürmeti anlatan Sayın Saadie’ye nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE’Yİ VE TÜRK HALKINI ÇOK SEVİYORUZ

Türkiye’nin kardeş ülke olduğuna dikkat çeken Mohamad Saadie: “Biz her zaman bir ve birlik olmalıyız. Çocuklarımızın Türkiye’ye giderek okumalarını ve sonrasında da okullarını bitirip bilgi sahibi olmalarını istiyoruz. Bizler Türkiye’yi ve Türk halkını çok seviyoruz. Sizleri de ailenizle birlikte Lübnan’a bekliyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.