Paylaş

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karaabdülbaki Mahallesinde bulunan kullanım ömrünü tamamlamış mevcut parkı sökerek yerine yeni bir park inşa ediyor

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden Karaabdülbakili çocukları sevindiren haber geldi. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Karaabdülbaki Mahallesinde kullanım ömrünü tamamlamış olan mevcut parkın revizyon çalışmalarını gerçekleştirerek, eski parkı söküp yerine yeni bir park inşa ediyor.

MAHALLELİLERİN BEKLENTİSİ KARŞILANIYOR

Sosyal belediyeciliğe ve insan odaklı çalışmalara önem veren İzmit Belediyesi, Karaabdülbaki Mahallesi sakinlerine yeni bir park inşa ederek sosyal alan ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımına devam edilen parkın, toplam alanı 550 metrekare olup, park alanı içerisinde 130 metrekare çocuk oyun alanı ve 40 metrekare oturma alanı bulunmakta. En kısa sürede tamamlanması planlanan park ile mahallelilerin beklentisi karşılanacak.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.