Paylaş

İzmit Belediyesi, kentin her bir noktasında bulunan plastik ve metal çöp konteynerlerinin bakım-onarımını kendi imkanlarıyla gerçekleştirerek %85 oranında kar sağlıyor

İzmit Belediyesi, kentin her bir noktasında bulunan plastik ve metal çöp kovalarının bakım-onarım, boyama ve yenileme çalışmalarını kendi personelleriyle gerçekleştiriyor. Kentin temizliği için gece gündüz çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasar görmüş çöp konteynerlerini, yenisini almak yerine kendi imkanlarıyla yenileyerek %85 oranında maddi kar sağlıyor.

DEFORME OLAN KISIMLAR TAMİR EDİLİYOR

Kenti daha temiz ve estetik kılmak adına eskimiş, paslanmış, tekerlekleri hasar görmüş veya kapakları kapanmayan çöp konteynerleri toplanarak deforme olan kısımlarının tamirini gerçekleştiriliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, konteynerlerin zamanla ve kullanıma bağlı olarak eskiyen parçalarının yerine yeni parça montajı ve ardından boyama işlemi yaparak tekrar hizmete sunulmak üzere bakım işlemlerini tamamlıyor.

ÇÖPE DEĞİL GERİ DÖNÜŞÜME

Tasarrufa verdiği önemle ön plana çıkan İzmit Belediyesi, çöp konteynerlerinin öz kaynaklarla tamir edilmesinden ciddi anlamda kar sağlarken kullanılmayacak olan metal ve plastik parçaları da çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor. İzmit Belediyesi ayrıca kentin her bir noktasına konulmak üzere metal izmarit kovalarının da kendi imkanlarıyla üretimine devam ediyor.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.