Paylaş

Kartepe Belediyesi Kent Çarşısı revizyon değişikliği için start verildi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Kent Çarşısı yeni revizyon planın tamamlanmasında sonra 7 bin 500 metre kara kapalı alana sahip olacak.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hemşehrilerinden ve pazarcı esnafından gelen talepler sonrasında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Kartepe Kent Çarşısı revizyon planı yaptırdı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra 10 bin 600 m² arsa içerisinde 3 bin m² kapalı alana ilave 4 bin 500 m² ile toplamda 7 bin 500 m² olarak hizmet verecek.

KARTEPE’YE MODERN KAPALI PAZAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Kent Çarşısı’nda devam eden revizyon uygulama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kent Çarşısı’nın tamamlanması sonrasında idari tesis alanı 152 m2, kapalı alanı 7 bin 500 m2, açık oturma alanı 190 m2 olacak. Kapalı alanda ayrıca idari bina, zabıta odası, bebek bakım odası, esnafların ve sporcuların soyunma odaları, malzeme odası, bay-bayan mescit, çay ocağı, iki adet engelli tuvaletleri, 3’er adet bay-bayan tuvalet ve kafeterya yer alacak.

BÖLGEYE HAREKETLİLİK KATACAK

Kartepe Kent Çarşısı’nda incelemesi sonrasında değerlendirmede bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Hemşehrilerimiz ve pazarcı esnafımızla yaptığımız istişareler neticesinde, tesisin kapalı kullanım alanının arttırılarak daha efektif ve fonksiyonel hizmet vereceği kanaatine vardık. Tadilat planı sonrasında da hemen uygulama çalışmalarımız başladı ve hızla ilerliyor. Kısa sürede hizmete sunmaya planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.