Paylaş

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri haftalık pazar yerlerinde temizlik çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. Covid-19 tedbirleri sürecinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde gerekli tedbirler alınırken, gün sonunda ekipler pazar alanlarında titizlikle temizlik yaparak halk sağlığının korunmasına yardımcı oluyorlar.

TEMİZLİK SIKLAŞTI

Kartepe genelinde her hafta 896 pazar esnafı tarafından 17 pazar kuruluyor. Belediye ekipleri 2019 yılı içinde toplam 877 kez, 2020 yılı içinde 665 kez pazar yerlerinin temizliği ve yıkaması titizlikle yerine getirdi.

İKİ KAT TEMİZLİK

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ana caddeler ağırlıklı olmak üzere yollar, yaya yolları ve çevreleri de düzenli ve sık periyotlarla süpürülüyor. 2019 yılı içinde cadde ve sokaklar, 1705 kere temizlenirken, 2020 yılı pandemi süreciyle birlikte iki kat artarak 2895 kez süpürge işlemi gerçekleşti.

EKİPLERİMİZ HER ZAMAN HAZIR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz genelinde 17 pazar kurulmaktadır. Covid-19 tedbirleri titizlikle uygulanırken, gün sonunda ekiplerimiz tarafından gereken temizlik çalışmaları yapılmaktadır. Çevre temizliğimiz her zamankinden daha da önemli bir hale gelmiştir. Kartepeli hemşehrilerimiz için ekiplerimiz her daim görevlerinin başındadır” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.