Paylaş

İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zebeyde Çalık tarafından organize edilen bir programda; Körfez’in 36 mahallesine İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı atandı. Ataması yapılan gençlik kollarına; yetki belgesi düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen törene ilçe Başkanı Cahit Sürüm; İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç,. Teşkilat Başkanı Tugay Polat, İlçe Başkan Danışmanı Ümit Tunca ve partililer katıldı. Düzenlenen törende, mahalle gençlik kolları başkanı ataması yapılan gençlere; yetki belgeleri verildi.

‘GENÇLER, ÖNCÜ KUVVETİMİZDİR’

Gençlere hiç bir partinin önem vermediği kadar İYİ Parti’nin önem verdiğini belirten İlçe Başkanı Cahit Sürüm, ‘Gençler, bizim geleceğimizdir. Öncü kuvvetimizdir. Gençlerin var olmadığı bir yede başarı sağlanamaz. Biz gençlerle bu kutsal davada hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gençlerin partimize olan ilgisi, partimizin gelecekte iktidar olacağının en büyük göstergesidir. Birlik ve beraberlik içinde, en güzel hizmeti yapmak için gençlik kollarımızla yürüyoruz; yürümeye de devam edeceğiz. Hiç kimsede var olmayan genlik; bizim partimizde var’ dedi.

‘DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zebeyde Çalık, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde ve örnek olacak biçimde yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiklerini  belirtti.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.