Paylaş

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. yıl dönümü münasebeti ile gerçekleştirilen ilk tören, Körfez Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk büstü önünde gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri ile muhtarlar, dernek yöneticileri

SEVDİĞİ ŞARKILAR SESLENDİRİLDİ

Çelenk bırakma töreninin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çaldı, saygı duruşunda bulunuldu. Kaymakamlıkta sonrası ikinci tören, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Petkim Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi sonrasında da Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Daha sonra da 10 Kasım dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

10 Kasım dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda; Ortaokul kompozisyon kategorisinde Umutcan İnan, Ebrar Orhan ve Tuğba Gelen, lise kompozisyon yarışmasında Mertcan Yıldırım, Mehmet Ali Açıkgöz ve Esra Kaban, lise şiir kategorisinde Mehmet Gelen, Yağmur Çarboğa ve Sümeyye Gönültaş, ilkokul resim töreninde Duru Özgür, Eylül Eslem Satır ve Volkan Cansız’a ödülleri takdim edildi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.