Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda ziyaret ettiği Ertuğrul Gazi Anadolu ve Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nde okulun öğrencilerinden Ramazan Korkut ile yaptığı basketbol düellosunu kaybetti.

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82’nci yıl dönümünde eski Kaymakamlık binası önünde özlem ve saygıyla anıldı. Düzenlenen törenler sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek ile birlikte Ertuğrul Gazi Anadolu ve Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’ni ziyaret etti.

CEKETLERİ ÇIKARDILAR

Gençlere Covid-19 tedbirlerine tavizsiz uymalarını isteyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, öğrencilerle okulun spor salonunda basketbol düellosu yaptı. Ceketlerini çıkaran Belediye Başkanı Kocaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dilek basketbol atışlarında gençlere eşlik ettiler.

İŞİ TATLIYA BAĞLADILAR

Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi 9’ncı sınıf öğrencisi Ramazan Korkut ile basketbol iddiasına giren Belediye Başkanı Kocaman, heyecan içerisinde yapılan yarışmayı kaybetti. Kaybedenin tatlı ısmarlayacağı basketbol atışı düellosunda Başkan Kocaman 10-9 kaybetti. Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Başkan Kocaman “Ben profesyonel basketbol oynamış biri olarak maalesef kaybettim. Ramazan kardeşim çetin ceviz çıktı. Çok yetenekli. İdmansız olmanın dezavantajı bendeydi. Türk gençliğinin eline su dökülmez Ramazan kardeşim tatlıyı hak etti. Sportmenlik, dostluk ve gençlik kazandı. Kaybettik ama işi tatlıya bağladık” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.