Paylaş

İzmit Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Sadi Taha Umurdağ, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek, İzmit’in geleceği ve çocuklara yönelik çalışmalarla alakalı röportaj yapmak istediğini belirtti

İzmitli çocukları geleceğe hazırlamak adına yenilikçi projeler gerçekleştirmeye devam eden ve onlara gerektiği değeri veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretine gelen İzmit Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Sadi Taha Umurdağ’ı makamında ağırladı. Geleceğin mimarları, bugünün çocukları olan İzmitli küçüklere karşı daima şefkat ve ilgi ile yaklaşan Başkan Hürriyet, küçük Sadi ile görüşmede bulundu.

BAŞKAN HÜRRİYET, NUTUK HEDİYE ETTİ

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”  sözünü ilke edinen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ortaokul öğrencisi Sadi Taha Umurdağ’ı makamında misafir etti. Sadi Taha Umurdağ, İzmit’in geleceği ve çocuklara yönelik çalışmaları ile alakalı fikirleri olduğundan bahsetti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretin ardından Sadi Taha Umurdağ’a, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.