Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 1000 kişilik zeybek performansları ile destek olan kulüp hocaları ve onların nezdinde tüm oyunculara teşekkür etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 1000 kişilik zeybek performansı sergileyen kulüp hocalarını Gülümse Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltı programında ağırladı. Sanat kenti İzmit’te ilklere imza atmaya devam eden Başkan Hürriyet, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen zeybek gösterisinde destek oldukları için kulüp hocalarına ve onların nezdinde tüm oyunculara teşekkür ederek kendilerine plâketlerini takdim etti.

İZMİTLİLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eski bir halk oyuncusu olan ve 29 Ekim’de zeybek ekibinin bir parçası olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı konuşmada, “Çok anlamlı bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda bize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Kentin dört bir tarafından genciyle yaşlısıyla birçok insanı bir araya getirmenizle oluşturulan zeybek gösterisi gerçekten çok kıymetliydi. Sizin emeklerinizle, sizin öncülüğünüzle gerçekleşti. Kocaeli’de bu etkinlikte emeği geçen tüm hocalarıma ve öğrencilerine tüm İzmitliler adına tekrardan çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ATAMIZIN EN SEVDİĞİ OYUN

Başkan Hürriyet konuşmasının devamında, “Böylesi güzel bir etkinliğin İzmit’te yapılmış olması da benim için ayrı bir gurur. Naçizane halk oyunlarıyla ilgilenmiş biri olarak halk oyunları camiası ile birlikte böyle güzel ve ses getiren bir etkinliğe imza atmamız beni çok mutlu etti. Hala insanlar bu gösteri için teşekkür ediyorlar. Siyaset üstü bir oluşum, siyaset üstü bir etkinlik. 29 Ekim gibi çok anlamlı bir günde, Atamızın en sevdiği oyunun İzmit’te sergilenmiş olması sizlerin eseri. Emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Halk oyunlarının kendisi için çok kıymetli olduğunu belirten Başkan Hürriyet, “İzmit Belediyesi olarak halk oyunları etkinliklerine olabildiğince destek vermeye gayret edeceğiz. Sizlerin çalışmalarında, gençlerimizin ihtiyaçlarında, hangi ilçe olduğu fark etmeksizin yanınızda olmaya çalışacağım. Beraber olduğumuz sürece çok daha güzel etkinliklere imza atacağımıza inanıyorum. İzmit Belediyesinin kapıları sanat, kültür, spor alanında faaliyet gösteren herkese açık. Sizlerle yol yürümek, bu kente değer katacak sanatsal faaliyetler yapmak bizim önceliğimiz. Umarım çok daha güzel projelerle bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.