Paylaş

 

Kocaeli Teşkilatları BBP Genel Başkanı Mustafa Desticiyi ziyaret ederek,MKYK üyeliğine seçilen Gökhan Türkkanı tebrik ettiler.

Kocaeli Teşkilatları Destici’yi Ziyaret Etti.18 Kasım Çarşamba günü Büyük Birlik Partisi Kocaeli teşkilatlarımız İl Başkanımız Remzi Kaya önderliğinde önce şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Tacettin Dergahında ki kabrini,

Alperen Ocakları genel başkanımız Sayın Av Samet Bağcı yı ve 18 Ekim de büyük kurultayda güven tazeliyerek yeniden genel başkanlığa seçilen genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ile teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilen sayın Tevfik Eren beylere ve yeni kurultayda genel başkanımızın takdirleri,

Üst kurul delegelerimizin teveccühleri ile MKYK üyeliğine seçilmenizden dolayı şahsıma hayırlı olsun ziyaretinde bulundular..
Ardından hep birlikte genel Başkanımız, Ankara milletvekillimiz sayın Mustafa DESTİCİ beyefendinin misafiri olarak Gazi meclisimiz de bir dizi temaslarda bulunup,

Ülkemizin ve özelde Kocaeli mizin çözüm bekleyen sorun ve devam eden bazı çalışmalarını istişare edip, değerlendirdik.

Yüce Türk milleti her türlü hizmete layıktır. Ülkemiz ve Şehrimiz için değil elimizi kafamızı, gövdemizi taşın altına koymuş ve koymaya hazır Alperenler olarak her zaman hizmet etmeye hazırız.

Büyük kurultayda Kocaeli den MKYK üyesi olmak, Kocaeli teşkilatları ile birlikte halkımıza hizmet etmeyi daha çok  kolaylaştıracak, yeni bir heyecan getirecektir.

Bizlerde tüm MKYK üyelerimiz ve divan üyelerimiz ile birlikte sayın genel başkanımızın liderliğinde yeni bir Besmele ile Hakk’a ve Halka hizmete başladık.
Çok yakın zamanda İl protokolü ve kıymetli basın kuruluşlarımızı ziyaret ve kamuoyu ile buluşmalar ve ziyaretler gerçekleştireceğiz.
Bu vesile Rabbim bu dava için hizmet eden ve edecek olanlardan razı olsun, muvaffak eylesin İnşallah.

Misafirperverliklerinden dolayı kıymetli başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve birlikte Şahadet e yürüdüğü yol ve dava arkadaşlarına, ve son zamanlarda tırmanışa geçen Kovit 19 salgininda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet, makamları âli olsun, tüm hastalarımıza şifalar versin İnşallah.

Lütfen bu mücadelede fedakar sağlık çalışanlarımızın emeklerini boşa çıkarmamak için onlara kurallara ve önerilere uyarak yardımcı olalım, hepimize düşen görevler var unutmayalım.
MESAFE – MASKE ve HİJYEN…

Gökmen TÜRKKANI
Büyük Birlik Partisi
MKYK üyesi

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.