Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle; ilçedeki tüm okulların bahçesine dikilmesi için, geleceğe bırakılacak en değerli hediye olduğunu düşündüğü çam fidanı hediye etti. 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle; Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert’i makamında ziyareti etti. Başkan Sezer, Cafer Tayyar Mert’in nezdinde ilçede görev yapan değerli öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.  Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert de Başkan Sezer’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

HER OKULA ÇAM FİDANI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ayrıca; ilçedeki tüm okulların bahçesine dikilmesi için geleceğe bırakılacak en değerli hediye olduğunu düşündüğü çam fidanı dağıttırdı. Öğretmenlerin bu müstesna günleri kutlayan Başkan Sezer: “Büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren, onlara iyiliği ve doğruluğu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetin değerlerini, demokrasiyi insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan siz fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin“24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, saygılar sunuyorum” notunu da düştü.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.