Paylaş

Büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Başöğretmen Atatürk’ün “İnsanlık toplumunun en fedakâr, en saygıdeğer unsurları hiç şüphesiz öğretmenlerdir” sözü, öğretmenlerimizin değerini açıkça ortaya koymaktadır. Bu nedenle her türlü fedakarlıktan kaçınmadan özveriyle çalışan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu duygu ve düşüncelerle fikri hür, vicdanı hür, aydınlık nesiller yetiştirmek için mücadele  eden tüm öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor ve yürekten kutluyorum. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi ise rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Şanbaz YILDIZ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.