Paylaş

Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü ekipleri 11 Mart tarihinden bu yana Covid-19 ile mücadele kapsamında ilçe genelinde kamusal alanları ve halkın yoğun kullandığı alanları dezenfekte etmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 ile mücadele edilmesine yönelik ilk kararı aldığı 11 Mart tarihinden bu yana Kartepe Belediyesi de virüs salgınına karşı yoğun mücadele veriyor. Covid-19 salgının önlemek için mesai mefhumu gözetmeden büyük çaba sarf eden Kartepe Belediyesi, dezenfekte uygulamaları ile virüsün yayılmamasını, vatandaşların günlük yaşamına sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlıyor.

DEZENFEKTE UYGULAMALARI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 hastalığının ülkemizde görülmesinden bu yana Kartepe Belediyesi aralıksız dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sık olarak kullanılan camiler, otobüsler, kooperatifler, kamu binaları, sağlık ocakları, eczaneler, taksiler, taksi durakları, bankalar, ATM’ler, parklar, kamuya açık alanlar, muhtarlıklar, pozitif vaka tespiti yapılan yaşam alanları gibi birçok nokta sık sık dezenfekte ediliyor. Dezenfekte yapılan yerlere asılan etiket ile vatandaşlar bilgilendiriliyor.

KARTEPE BELEDİYESİ GÖREV BAŞINDA

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediyesi İşletme Müdürü Selman Çelik “Mart ayından itibaren Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimat ve destekleri ile ekiplerimiz 7/24 esasıyla ve özveriyle sahadalar. Mücadelemizi yoğun başlattık öyle de devam ediyoruz. Kamu kurumlarımızla özellikle İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle de koordineli bir işbirliği halindeyiz. Lojistik desteğimiz sürüyor. Başkanımız bu illet hastalıktan kurtulabilmek için belediyemizin bütün imkanlarını seferber etti. İnşallah önce Allah’ın izni, sonra devletimizin, milletimizin, bizlerin gayreti ve tedbirleri ile bu virüs belasını yok edeceğiz. Tüm hemşehrilerimiz için en ciddiye alınması gereken dönemdeyiz. Hiçbir şey için geç olmadan kendi tedbirlerimizi de ihmal etmeyelim. Kartepe Belediyemiz her zaman görev başında” açıklamasında bulundu.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.