Paylaş

Kocaeli’nin yetiştirmiş olduğu yurt içi ve yurt dışında geniş bir kesim tarafından tanınan Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği Kurucu Başkanı Osman Saraç’ın 5.’inci Kitabı olan Kesişen Yollar isimli romanı, okuyucularıyla buluştu. Daha önceden 3 şiir ve bir makale kitabını edebiyat dünyasına kazandıran; yazdığı şiirlerle edebiyat alanında önemli hizmetlere imza atan Osman Saraç; roman türünde ilk kitabı olan ‘Kesişen Yollar’ isimli kitabı BAYŞAD yayınlarından çıkardı.

Kitabın basımını ve yayınlanmasını sağlayan BAYŞAD Genel Başkanı Dilek Dila Mert ; okuyucularıyla buluşan kitabın büyük ilgi gördüğünü söyledi ve kitabı temin etmek isteyenlerin internet satış noktalarından veya yayınevinden kitabı temin edebileceklerini vurguladı.

Kitabın baş kahramanı Kağan Demir adında ki genç gurbette sıradan bir hayat yaşarken, zamanın kendisine neler getireceğinden ve gelecek zamanın kendisinden neler götüreceğinden habersiz bir yola girmişti.

“Kesişen Yollar” Kağan Demir adında ki gencin başından geçen ilginç olayları, anlatmaktadır.

2009 yılında Dünya Şairler Birliği tarafından “Haftanın Şairi” seçilen Osman Saraç adına Avusturya’da bir ağaç dikilmiş ve ağaca “Şair H. Osman Saraç Salkım Söğüdü” yazılı bir plaka çakılmıştır.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.