Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklama ile 6 Eylül’de tüm okullarda haftada 5 gün, başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde kamu ve özel okulların dezenfekten çalışmalarına başlandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile 6 Eylül’den itibaren tüm okullarda hafta da 5 gün yüz yüze eğitim başlayacak. Yapılan bu açıklama sonrasında Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde okullarda dezenfekten çalışmalarına başladı.

MASKE ZORUNLULUĞU VAR

Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan kamu ve özel okullarda, sınıflar başta olmak üzere idari bölümler, konferans salonları, koridorlar olmak üzere her yeri titizlikle dezenfekte etmeye başladı. Covid-19 tedbirlerinin titizlikle uygulanacağı okullarda maske zorunlu olacak. Hafta sonu başlayan çalışmalar, okullar açılıncaya kadar tamamlanacak, okullar kapılarını tertemiz olarak açacak.

ÖNLEMLER KONTROL EDİLİYOR

Belediye ekipleri okullar içerisinde dezenfekten çalışmalarına devam ederken, Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemleri de kontrol ediyor. Çocukların yüz yüze eğitimde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için titizlikle çalışmalara devam ediliyor.

OKULLARIMIZ KAPILARINI TERTEMİZ AÇACAK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlayacak olan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hijyenik ortamda eğitime başlamaları adına tüm okul binalarımızda ve bahçelerinde dezenfekte çalışmalarımızı başlattık. İnşallah yaşanan bu sıkıntıları en kısa zamanda geride bırakırız. Biz hayatı kolaylaştırmak için var gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.