Paylaş

Şehir merkezine yakınlığı ve doğasıyla huzurlu yaşamın kapılarını aralayan Vadi İzmit Evleri’nde 41 daire daha satışa çıkıyor. Vadi İzmit Evleri’nin yeni sahipleri 9 Eylül’de belli olacak

 Körfez manzarasına karşı, doğa içinde huzurlu ve konforlu yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri’nin yeni sakinleri 9 Eylül’de belli oluyor. İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen, mimarisiyle dikkat çeken Vadi İzmit Evleri’nde 9 daire yeni sahiplerini bulacak. Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan ve konumuyla göz kamaştıran Vadi İzmit’te daire sahibi olmak isteyenler, 8 Eylül 2021 saat 16.00’a kadar başvuruda bulunabilecek.

SATIŞ İHALESİ EYLÜL’DE

İzmit Belediyesi dairelerin satış ihalesini ise 9 Eylül Perşembe günü Belsa Plaza A Blok 2. kat Encümen toplantı salonunda yapacak. 64 metrekare ile 124 metrekare arasında değişen daireler, 305 bin TL ile 588 bin 334 TL arasında değişen muhammen bedelle satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenler 8 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar evraklarını posta yoluyla ya da İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne elden teslim edebilecek.

KONUTTAN ÇOK FAZLASI

Vadi İzmit Evleri, sadece bir konut olmaktan çok zamanın yavaşladığı, İzmitlilere huzur veren bir site özelliği taşıyor. Bağımsız sosyal ticari kompleksiyle fark yaratan Vadi İzmit Evleri’nde market, spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, fitness, restaurant, açık ve kapalı otopark ve 462 metrekarelik aqua park bulunuyor. Sosyal yaşam alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vadi İzmit Evleri’nin modern mimari, ferah ve aydınlık alanlara sahip olması ise herkeste Vadi İzmit’te yaşama isteği uyandırıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.