Paylaş

 

İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Merkezi ortaklığında çocukların zihinsel ve fiziksel becerilerini geliştirebilmesi adına hayata geçirilen Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi’nde dersler tüm hızıyla devam ediyor

 Çocukların sosyalleşmesi ve mental anlamda kendilerini geliştirebilmesi adına İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hayata geçirilen Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi’nde dersler tüm hızıyla devam ediyor. Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinde çocuklar sabır, uyma, doğruluk, sorumluluk, saygı, dürüstlük, yardımlaşma, analitik düşünme, dikkat, stratejik düşünme, grupla uyumlu çalışma, konsantrasyon, yaratıcılık ve analitik düşünme becerileri kazanıyor.

 4 FARKLI GRUP

Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi’nde 4 faklı grup oluşturularak Pazartesi- Salı ve Perşembe- Cuma olmak üzere dersler devam ediyor. Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde 11.00-14.00 saatleri arasında 2, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri katılırken, 14.00-17.00 saatleri arasında da 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılarak birbirinden farklı zeka oyunlarını hem öğreniyorlar, hem de eğleniyorlar. 1 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlayan dersler, günde 3 saat olmak üzere haftada 6 ve toplamda 40 saat olarak devam ediyor.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.