Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği’nin (KOÇDER) yeni yönetimini makamında ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede göreve gelen KOÇDER’in yeni yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette KOÇDER Başkanı Hüseyin Nejdet Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Tekin Aykan, Sevdiye Fidan ve Hakan Eryürek ile Dernek Başkanı Hüseyin Nejdet Gümüş’ün oğlu Eray Gümüş yer aldı.

ÖZEL ÇOCUKLARA DEĞER KATMAK BÜYÜK MUTLULUK

KOÇDER Başkanı Hüseyin Nejdet Gümüş, “Yeni yönetim olarak başkanımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız her zaman KOÇDER’e destek oluyor. Yapılan etkinliklere de her zaman bizi davet ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. İzmit’teki engelli derneklerini çok önemsediklerinin altını çizen başkan Hürriyet ise “Dezavantajlı gruplara her zaman destek vermeye, onlar için projeler oluşturmaya ve yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Özel çocuklarla bir arada olarak onların hayatına değer katmak bizim için büyük mutluluk” ifadelerini kullandı.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.