Paylaş
İYİ Parti Kocaeli teşkilatı, TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katılımıyla Dilovası’nda mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleriyle birlikte Dilovası’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını yerinde dinledi.
VATANADAŞ: BELEDİYEDEN NE HİZMET NE DE ZİYARET GÖRDÜK
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İl Başkanı Yıldız, iktidar tarafından Dilovası’nın Kocaeli’de üvey görüldüğünün altını çizerek, “Kıymetli Vekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’ın da katılımıyla Dilovası’nda Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hemşehrilerimizle sohbette bulunduk, sıkıntılarını dinledik. Zam ve hayat pahallığından şikayette bulunan vatandaşlarımız artık köyde kendileri için üretim yaptıklarını dile getirdi. Öte yandan iktidarın ilgisizliğinden dert yanan vatandaşımız seçim zamanı verdikleri oydan pişman olduklarını ne bir hizmet ne de ziyaret gördüklerini ifade ederek talep ve sıkıntılarını bizlere ilettiler. Bizler de genel merkezimize iletmek üzere notlarımızı aldık ve çözüm noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağımızın sözünü verdik. İlk seçimde iktidarı aldığımızda Aziz Milletimizin göz ardı edilen tüm sorunlarını çözeceğiz! “ ifadelerinde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.