Paylaş
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından Dilovası İlçe Başkanlığına atanan Ali Demiray düzenlenen törenle görevine başladı. Dilovası MHP İlçe Binası önünde düzenlenen törenle görevine başlayan Başkan Demiray, “Bizleri kırmayıp bu törene katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya,  Kocaeli İl Başkanımız Yunus Emre Kurt’a, siyasi parti temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşu yönetici ve üyelerine ve bütün ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başta Genel Başkan Bahçeli’ye, MHP Genel Merkez’ine ve Kocaeli İl Başkanı Başkan Kurt’a teveccühlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Başkan Demiray, “Bu kutlu dava yolunda bizleri onurlandıran büyüklerimin güvenlerini doğrultmak için elimizden geleni yapacağız. Artık küslüklere yer yok. MHP Dilovası Teşkilatı’nın kapıları tüm ülküdaşlarımın yüzüne eskiden olduğu gibi hep açık olacaktır. Bu davada hep beraber mücadele vererek siyasi başarılara imza atacağız. Gerek MHP’nin gerekse de Cumhur İttfakı’nın Dilovası’nda daha da güçlenmesi için gerekirse kapı kapı çalışacağız” sözünü verdi.

Törende Bir konuşma yaparak Başkan Demiray’ı tebrik ederek başarılar dileyen  Milletvekili Sancaklı, “Burada Vatan, Millet, Bayrak ve Ezan dışında hiçbir şey düşünmeyen ülkücüler var. Yarın bir sıkıntı olduğunda yine sokaklarda olacak ve kendini feda edecek olanlar bizleriz. Onun için kişisek kızgınlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakalım, MHP teşkilatları etrafında toplanalım. Etraftan eşimizi dostumuzu getrerek MHP’yi daha güçlü kılmaya çalışalım” önerisinde bulundu.
Milletvekili olarak Ankara’ya gitmeden önce “Ülkücü hareket ülkenin sigortasıdır” lafını bir sloganmıdır diye düşündüğünü belirten Milletvekili Sancaklı, “On yıldır Ankara’da bu lafın ne kadar doğru olduğunu net olarak görüyorum. MHP ne kadar güçlüyse ülkemiz o kadar güçlüdür, MHP ne kadar zayıfsa ülkemiz de o kadar güç kaybediyor. Bu inançla çalıştığımız sürece hem MHP, hem de ülkemiz daha da g,çlenmeye devam edecektir” dedi.

Tören’e MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir başta olmak üzere diğer ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.