Paylaş

Derince Belediyesi ekipleri Eylül ayı itibariyle başlayacak olan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi ilçede yer alan tüm okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik gerçekleştiriyor

Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Koronavirüs nedeniyle yüz yüze eğitim sürecinin bir süre kesintiye uğradığı ülkemizde bu yıl 1-3 Eylül arası okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi ile birlikte ilk ders zili çalacak. 6 Eylül’den itibaren ilkokullar, ortaokullar ve liselerde ise haftada beş gün yüz yüze eğitim başlıyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi ilçede bulunan tüm okul bahçelerinde titiz bir çalışma gerçekleştiriyor.

Okul Bahçeleri Temizleniyor

Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun çaba sarf eden ekipler son olarak Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu, Pakmaya Abidin Pak İlk ve Ortaokulu, Şükrü Aracı İlkokulu, Piri Reis İlk ve Ortaokulu, Öğretmenler İlkokulu, Huriye Pak İlk ve Ortaokulu, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Hayme Ana Anaokulu, Fatih Ortaokulu, Sırrıpaşa Ortaokulu, İbni Sina İlkokulu, Gül Bahçesi Anaokulu ve Bekir Sıtkı Özer İlkokulu’nda çalışmalarını sürdürdü.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.