Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada: “Türk Milletinin bağımsızlık inancını, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın büyük mutluluğunu yaşamaktayız.

Türk milleti, tarih sahnesine çıktığı günden itibaren özgürlüğe ve tam bağımsızlığa olan inancı, gerek haksızlıklar karşısında gösterdiği tutum, gerekse sergilediği kahramanlıklar ve kazandığı zaferlerle, adına tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyen milletimizi bu derece güçlü, sarsılmaz ve hür kılan ise vatanına ve bayrağına olan derin sevgisi ve bağlılığı olmuştur.

Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşama inancında olduğunu bütün dünyaya ispat etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında pazartesi günü Anıtpark’ta;

13.00’da Çocuk Oyun Grupları,

17.00’da Askeri Bando Konseri,

20.30’da Mehteran Eşliğinde Fener Alayı,

21.00’da Afak Meydanlı,

22.00’da Melih Kahveci konserlerine de tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.