Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Köseköy Merkez Mezarlığı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sonbahardan önce ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri özellikle kabristanlıklarda yaptığı titiz çalışma ile mahalle sakinlerinin taktirini topluyor.

KABRİSTANLIK ÇOK GÜZEL OLDU

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Köseköy Merkez Mezarlığı’nda 12 bin metre kare alana toprak serimi yapılırken, anayol ve arayollar dahil olmak üzere 450 metre beton yürüyüş yolu yapıldı. Bu çalışmaların tamamlanması sonrasında ışıklandırmalar yapılacak.

BAKIMLI VE TEMİZ

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İnancımıza uygun olarak yenilenen mezarlıklarımızda ki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediyesi olarak kabristanlıklara büyük önem veriyoruz. Geçmişimizin ebedi istirahathanesi olan mezarlıklarımızda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Tüm kabritanlıklarımızın her zaman bakımlı ve temiz olacak” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.