Paylaş

İlçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aygün, Derince’nin geleceğine yatırım yaptıklarını belirterek göstermiş oldukları sabır ve anlayış için ilçe halkına teşekkür etti

268 Km Altyapı Hattı İmalatı

Derince genelinde merkezdeki on mahalleyi kapsayan altyapı ve üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. İlçedeki altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırarak eş zamanlı olarak üstyapılarını da yenileyecek olan çalışmalar Derince Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. İlçede 145 kilometre içmesuyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenilendiği proje ile Derince’nin geleceğine yatırım yapılıyor. 168,5 milyon TL’ye mal olacak proje kapsamında çalışmalar Fatih, Çınarlı, Mersincik ve Yavuz Sultan mahallelerinde devam ediyor.

Dört Mahallede Üstyapı Düzenlemeleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiği noktalara sık sık giderek incelemelerde bulunuyor. Sorunsuz bir altyapı ve üstyapı için çalıştıklarını ifade eden Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Halkımızın yarınlarını düşünüyor, Derince’mizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte başlattığımız çalışmalarla 268 kilometrelik altyapı hattı imalatını yenilediğimiz bölgelerimizde üstyapı düzenlemelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Altyapılarını tamamen yenilediğimiz Fatih, Çınarlı ve Mersincik mahallelerimizde üstyapı çalışmalarımız sürüyor. Yavuz Sultan’da ise altyapı ve üstyapı düzenlemelerimiz eş zamanlı olarak devam ediyor. Çalışmalar esnasında gösterdikleri anlayış için halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.