Paylaş

İzmit Belediyesi, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’na ilişkin olarak vatandaşların belediyeye olan borçlarını peşin ya da taksitli olarak yapılandırma fırsatı sunuyor

 

İzmit Belediyesi, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ecrimisil bedeli, işgal harçları, zemin tahrip bedelleri, eğlence vergisi, kira bedelleri, ilan reklam vergisi borçları olan vatandaşların borçlarını yapılandıracak. Daha önce 31 Ağustos olarak açıklanan başvuru tarihi 30 Eylül’e kadar uzatıldı.

SON BAŞVURU 30 EYLÜL’DE

Kanun kapsamına giren borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen vatandaşlar 30 Eylül 2021 tarihine kadar İzmit Belediyesi veznelerinden yazılı olarak veya izmit.bel.tr internet adresinden yapılandırma başvurusunda bulunabilecek. Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlar 30 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını ve vergi ilk taksit ödemelerini 31 Ekim 2021 tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

18 TAKSİT İMKÂNI

Peşin veya 6, 9, 12 ile 18 eşit taksitte ödeme seçenekleri sunan İzmit Belediyesi, Belsa Plaza 3. kat Gelir Birimi, kaymakamlık (Bekirpaşa), Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe veya Mevlana Kültür Merkezi hizmet binalarında bulunan veznelerde 30 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılandırmaların yapılabileceğini açıkladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.