Paylaş

Gölcük Belediyesi, yaz başından beri birçok noktada sürdürdüğü üstyapı çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımını daha rahat ve konforlu bir şekilde yapabilmesi için çalışıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gölcük’ün en işlek caddelerinden biri olan Malazgirt Caddesi’nde; Kocatepe Caddesi ile Süleyman Ateş Caddesi arasındaki kısımda asfalt serim çalışmasını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

GÖLCÜK’TE ASFALT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi ilçenin işlek caddelerini asfaltlamaya devam ediyor. Şehitler Caddesi, Genç Osman Caddesi, 1 Mart Caddesi, Preveze Caddesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, Süleyman Ateş Caddesi’nde asfalt serimi yapılması sonrasında hiç ara vermeden Malazgirt Caddesi’nde Kocatepe Caddesi ile Süleyman Ateş Caddesi arasındaki kısımda asfalt serim çalışması tamamlandı.

 ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Başkan Sezer, “Ekiplerimiz durmadan yeni bölgelerde de asfalt hazırlıklarına devam ediyor. 257. sokakta trimer kazısı yapılarak asfalt serimine hazır hala getirildi. Ayrıca bir başka ekipte asfalt yama yaparak bozuk olan yolları ilçe genelinde düzeltmeye devam ediyor. Hava şartları el verdiği sürece bir plan dahilinde işlek caddelerde ve ara sokaklarda çalışmalarımız sürecek. İlçemizdeki yatırımlar ve çalışmalarımıza verdikleri destekler nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a ve Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e de çok teşekkür ederim” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.