Paylaş
Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve Gençlik kollarının yoğun katılımıyla Körfez’de Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ziyaret edilerek bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağı hediye edildi.
ZAFER BAYRAMI YÜRÜYÜŞÜ
Esnaf ziyaretinin ardından İYİ Parti’liler Şanlı Al Bayrakla kortej halinde merkezden Tütünçiftlik sahiline kadar bayram yürüyüşü gerçekleştirdi. Sahilde Körfez’li hemşehrilerle birlikte bir araya gelerek saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından kutlama etkinlikleri kapsamında Zeybek gösterimi yapıldı ve saz eşliğinde Atatürk’ün sevdiği türküler okundu.
ZAFERLER AYI AĞUSTOS
Özgürlüğümüzün destanı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Körfez’lilerle birlikte kutlamaktan büyük bir heyacan ve gurur duyduğunu belirten Sukas, “Türk Milleti’nin tarihinde hiç kuşkusuz Ağustos ayı çok önemli bir yere sahiptir. Malazgirt, Kosova, Otlukbeli, Büyük Taarruz gibi önemli zaferlerin hepsi Ağustos ayında yaşandı. Bugün ise yoğun bir katılım ve çok güzel bir programla 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı sizlerle kutlamanın büyük bir mutluluğu içindeyim.  Bu duygu ve düşencelerle Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını minnetle yâd ediyorum. Vatanımız, ezanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İl başkanlığımız, Körfez İlçe Başkanlığımız ve programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.