Paylaş

CHP Kocaeli, İzmit Marina Esnafı Ticari Dayanışma Derneği’nin gelenekselleştirdiği marina sahilindeki balık ekmek ikramına katıldı. Izgara başına geçen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı önce pişirdi ardından vatandaşlara ikramda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yönetimi, balık sezonunun açılmasıyla İzmit Marina Esnafı Ticari Dayanışma Derneği’nin gelenekselleştirdiği ücretsiz balık ekmek ikramı etkinliğine katıldı. Kocaeli Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, ızgaranın başına geçerek vatandaşlara balık ekmek ikramında bulundu.

SABAH MEZAT AKŞAM BALIK EKMEK

İzmit Marina Esnafı Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Karahasan ve yönetimi ile marina esnafını tek tek ziyaret eden heyet balıkçılara bol kazançlar diledi. Etkinliğe katılan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yıldızlı, “Gün aydınlanmadan ilk olarak Karamürsel Ereğli Balık Hali’ne giderek Vira Bismillah diyen balıkçılarımızın mezatına katıldık. İlk mezat biraz durgundu ancak önümüzdeki günlerde denizlerde daha da bolluk yaşanmasını beklediklerini ilettiler. Akşamüstü de İzmit Marina Esnafı Ticari Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine Marina esnafının geleneksel etkinliği için buradayız. Yeni sezonun tüm esnaflarımıza bol kazançlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.