Paylaş

 

İzmit’in tüm parklarını bakımdan geçiren İzmit Belediyesi, 42 Evler Parkı’nı, İsmet İnönü Parkı’nı ve Mehmet Lüleci Parkı’nı da yenileyerek çocuklar ve aileleri için daha kullanışlı hale getirdi

Özellikle pandemi döneminde vatandaşların ve çocukların sosyalleşerek eğlenceli vakit geçirmek adına yoğun olarak kullandıkları parklar, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından elden geçirilerek yenilenmeye devam ediyor. Bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, 42 Evler Mahallesi’nde bulunan 42 Evler Parkı’nı, Kozluk Mahallesi’nde bulunan İsmet İnönü Parkı’nı ve Turgut Mahallesi’nde bulunan Mehmet Lüleci Parkı’nı da yenileyerek daha konforlu ve kullanışlı hale getirdi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakım, onarım programına alınan 42 Evler Parkı, İsmet İnönü Parkı ve Mehmet Lüleci Parkı’nda oyun gruplarının bakım ve onarım işlemleri,  genel boya çalışması, bankların tadilatı, büstün boyanması gibi çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla parkları daha kullanışlı ve temiz hale getiren ekipler, çalışmalarına kentin diğer bölgelerinde de aralıksız olarak devam edecek.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.