Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi’nin yapımını yakından takip ediyor. 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yapımına başlanan “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi”nin yapımı hızla devam ediyor. ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocaman yetkililerden bilgi alırken, “Kartepe’de her can kıymetli, her can özel” açıklamasında bulundu.

KARTEPE’YE MODERN TESİS

Kartepe Atla Terapi Merkezi yanında yapımına devam edilen “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi” 4 bin metre kare alanda hizmet verecek. Merkezde 150 metrekare hizmet binası, 80 ve 60 metrekarelik toplamda 140 metrekare iki ayrı yapıda 20 adet hayvan barınağı, hizmet binası içerisinde bir adet Post operatif alan, bir adet ameliyathane, bir adet muayenehane, bir adet veteriner hekim odası, bir adet özel ilaç odası, bir adet ecza odası, danışma, sosyal alan, bir adet sarf malzeme deposu yer alacak. 20 adet barınak içerisinde 60 metrekarelik yapıda hasta hayvan kabulü, banyo, kafesler ve 80 metrekarelik yapıda ise sağlıklı hayvan kafesleri, müşahede alanı, karantina alanı, malzeme deposu ve kedi evi yer alacak.

HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK

Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Sokak hayvanları için yapımı devam eden merkezimizin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Sokaktaki dostlarımız için her şeyi düşündük. Yapımına başladığımız rehabilitasyon merkezimiz ile sokakta yaşayan dostlarımıza daha iyi hizmet verilecektir” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.