Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, kış mevsimi öncesi hızla devam eden üst yapı çalışmalarını yakından takip ediyor ve sahadan ayrılmıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, her zaman sahada ekiplerin çalışmalarını yakından takip ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Uzunçiftlik Mahallesi’nde Özdemir Ataman Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

1200 TON ASFALT

Belediye ekipleri tarafından üst yapısı bozulan 600 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde Özdemir Ataman Caddesi’nde yağmur suyu hatları ile ızgaraları yapıldı. Bu çalışmaların tamamlanması sonrasında ekipler tarafından 1200 ton asfalt serimi yapıldı.

HIZLI VE ETKİLİ ÇÖZÜM

Ekiplerin çalışmalarını inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Özdemir Ataman Caddesi üzerinde asfalt serim çalışmalarımızı başlattık. Hızlı bir şekilde bitirip hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Ekiplerimiz ilçemizin her yerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sonucu ve çözüm odaklı yönetim anlayışımızla ilçemizin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretiyoruz” açıklama yaptı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.