Paylaş

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker bir gününü Körfez’e ayırdı. Başkan Şener Söğüt’ün de eşlik ettiği ziyaretler, ilk olarak ilçe binası ziyareti ile başladı. Burada İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetimi ile bir araya gelen Şeker, daha sonra Yeşil Camii’nde namaz çıkışı cemaatle sohbet etti. Daha sonra ilçedeki kanaat önderleri ve STK’lara çeşitli ziyaretlerde bulunuldu.

EV ZİYARETLERİ YAPTILAR

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Efe ve Kanaat önderi Ahmet Aydemir’e yapılan ziyaret sonrasında, Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’e ziyaret gerçekleştirildi. Milletvekili Şeker, Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra ev ziyaretinde bulundu.

İNSAN MERKEZLİ HİZMET

Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, AK Belediyecilik döneminde yapılan yatırımlarla Körfez’in çehresinin değiştiğini belirterek, “İnsanı merkeze alan, onlara dokunan projelerle Körfez gerçekten yaşanabilir bir kent durumunda. Burada Başkanımıza ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de teşkilatların gücüyle şehri ilmek ilmek dokuduklarını belirterek, “AK Parti bir parti değil, partiler ötesidir. Sevda, dava, aşk, sevgidir. Bizler de bu sevgiden yola çıkarak, teşkilatlarımızın da büyük gücüyle ilçemiz için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmayı da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.