Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 6 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemiyle ilgili olarak bir mesaj yayınladı. Yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle tüm eğitim camiasına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Söğüt, “Covid-19 dolayısıyla ara verilen eğitim ve öğretim faaliyetleri ‘yüz yüze eğitimle’ yeniden başlıyor. Çocuklarımız okulları ile, öğretmenlerimiz de çocukları ile yeniden buluşuyor.

ÇOCULLARIMIZ, GELECEĞİMİZ

Yüz yüze yeniden başlayacak olması nedeniyle en az öğrencilerimiz kadar sevinçli ve heyecanlıyız. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu çok iyi biliyoruz. Ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güzel şartlarda eğitim alabilmesi için Körfez Belediyesi olarak her zaman desteğimizi sunduk, sunmayı da sürdüreceğiz.

OKULLARIMIZI GÜZELLEŞTİRDİK

Okullarımızın eksikliklerini tamamlamak adına ekiplerimiz yaz ayları boyunca adeta teyakkuz halindeydi. Gelen taleplerin hepsine cevap verdik. Çocuklarımız için yeni bilgi evleri ve kütüphaneleri hayata geçirdik. Daha güzel şartlarda spor yapabilmeleri adına da spor salonlarımızı çoğaltıyoruz. Kısa süre içerisinde de kapalı spor salonumuzun ihalesini gerçekleştireceğiz.

HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN

Bundan sonra ümidimiz ve temennimiz; Milli Eğitim Bakanlığımız, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve değerli öğrencilerimiz, alınan tedbirler dahilinde sorunsuzca eğitimlerine devam edebilmeleridir. Yeni eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.