Paylaş

Körfez Belediyesi, spor akademilerinde eğitim gören çocuklar için film gecesi düzenledi. “Kral Şakir Oyun Zamanı” filmi için Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi’ndeki açık sahayı dolduran minikler ve aileleri, güzel bir gece geçirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de minikleri bu mutlu gecede yalnız bırakmadı. Onlarla birlikte oturarak Kral Şakir filmini sonuna kadar izledi.

MISIR EŞLİĞİNDE İZLEDİLER

Meyve suyu ve mısır ikramının da bulunduğu gece öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, “Açık hava sinema keyfini bir de çocuklarımız ile birlikte yaşamak istedik. Bugün bakıyorum çocuklarımız da bir araya gelerek film izlemeyi özlemiş. Çok güzel bir ortam var.

AİLELERDEN TEŞEKKÜR

Spor akademilerinde eğitim gören çocuklarımız da burada. Pandemi dolayısıyla uzun zamandır bir araya gelememiştik. Gözlerinizdeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu ediyor. Fazla söze gerek yok. Şimdi Kral Şakir vakti. Daha önce izleyen vardır mutlaka ama güzel bir film. Ne kadar izlersek o kadar keyif alıyoruz” dedi. Vatandaşlar da bu güzel gece için Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.