Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çekici, kurtarıcı ve güvenli otopark olarak hizmet veren firmalara yönelik denetim yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan denetim komisyonuna Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü temsilcileri de katıldı.

2 OTOPARKA CEZA

Ulaşım Dairesi Başkanlığınca 18 otopark denetlendi, yapılan denetimlerde yönetmeliğe uygun olmadığı tespit edilen 2 otoparka cezai işlem uygulandı. Eksiklikleri tespit edilen otoparklara ise tutanak düzenlenerek giderilmesi için 15 gün süre verildi. Süre sonunda otoparkın eksikliklerin yerine getirilmesine kadar kapatılması istemiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümenine sunulacak.

RUTİN DENETİM

Kocaeli’nde Faaliyet Gösteren Gerçek ve Tüzel Kişilere Ait Çekiciler ve Kurtarıcıların Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik ve açık/kapalı otopark yönetmeliğinde çekici kurtarıcıların çalışma prensipleri belirlenmiştir. Ayrıca bölgeler, disiplin kuralları, nasıl sevk edilecekleri, uygulamanın nasıl yapılacağı, çekici kurtarıcı ve otoparklarla ilgili iş, işlemlerin nasıl yürütüleceği de önceden belirlenmiş durumdadır.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.